footsteps in London

Sunday, April 23, 2006

vastakohtien paiva

Aamulla tai pikemminkin paivalla herasimme tyytyvaisina ja onnellisina oloomme. Huoneemme muut asukkaat olivat haipyneet jo teilleensa. Nousimme erittain huojuvista ja natisevista sangyistamme ja valmistauduimme uuteen paivaan. Lontoo toivotti meidat tervetulleeksi sateella, mutta se ei yllattanyt. Paatimme lahtea kaupungille jotta liisa voisi heti esitella minulle, mita lontoo todella on. :P

Hommasimme ensi toiksemme oystercardit, jotka saatuamme lahdimme suhailemaan kaupungille metrolla. Hendon Centralista paasee katevasti suoraan suht keskelle Lontoota. Kavimme kaantymassa+ottamassa pari kuvaa Piccadillyssa ja jatkoimme matkaa Bond streetille jossa ihailimme kauppoja ja kavaisimme Starbucksilla kahvilla (mina sain kahvia vaikka tilasin kaakaota :P).

Paiva jatkui niin etta paatimme lahtea Madame Tussaudin vahakabinettiin, jonotimme oikein mukavan ajan mutta vaivan korvasi se kun Liisa hommasi meidat sisaan tuntuvalla alennuksella ^^ Kierreltyamme julkkisten parissa (eras tytto oli hyvin upea kun han seisoi Bushin ja Blairin valissa ja tokkasi keskisormensa niiden korviin xP) paadyimme kauhukabinettiin. Siella oli varoituksia ettei se sovi raskaana oleville eika kyseenalaisen terveydentilan omaaville. Lisaksi oli maininta ettei livenayttelijoihin saa koskea. Me emme ymmartaneet mita se tarkoitti hienoin seurauksin.

Astuimme siis pimeyteen kasikynkkaa ja tarkkailimme tilannetta. Ymparisto oli vissiin vanha vankila ja bongasimme livenayttelijan joka kaveli uhkaavasti meita kohti. Mutta oli myohaista. Nayttelija hyokkasi kimppuumme karjaisten vertahyytavasti ja mina sain suuuuuuuren slaagin ja kiljuin vahintaan yhta vertahyytavasti ja tartuin epatoivoisena liisaan peraantyen samalla hyvin peloissani kunnes kuulin toisen karjahduksen korvani juuressa ja mitapas muuta mina oisin tehnyt kuin puristanut liisaa kovemmin ja huutanut jalleen sydameni kyllyydesta. Toinen huutaja oli ollut livenayttelija jota olimme luulleet patsaaksi ja nain ollen vaarattomaksi. Tilanne oli siis hysteerinen ja pingoin eteenpain tarkoituksena paasta turvaan, mutta nayttelijat olivat loytaneet kohteensa joten he jatkoivat ahdistelua seuraamalla. Huusin siis kaiken aikaa taysilla ja koitin paeta. Liisa oli kool ku vastasi kerran huutoon huutamalla takaisin. Nayttelija hamaantyi xP

Kokemus oli siis sydanta tykyttava ja kun paasimme turvaan, hammastelimme nayttelijoiden oveluutta. Liisalla oli niin hauskaa etta han itki naurusta. Myohemmin mietimme etta kayttaydyimme epanormaalisti, mina huusin vaikka en yleensa huuda ja liisa oli talla kertaa se jarkeva tukija. :D Vahakabinetista pois paastyamme suuntasimme syomaan paikkaan jossa on maailman upein vessa. Siella ainakin on pisin matka kopperoista pesualtaille xP Otimme tietysti kuvia tasta taiteellisesta vessasta. Ruuan jalkeen paatimme lahtea ah-niin-ihanaan kohteeseen, King's crossin aseman laituri nro 9 3/4:lle!!!

Ko. asemalla tallustimme kunnes loysimme laiturit 9:sta eteenpain. Siella seinalla oli somasti kyltti "Platform 9 3/4" ja ihastelimme sita kun seinaan oli upotettu matkatavarakarry. Ihanaa ja satumaista <3 Poseerasimme muutaman kuvan verran ja laukkasimme onnellisina metsastamaan adapteria. Pienen shoppailun jalkeen suuntasimme kohti "kotia" pienen mutkan kautta keskella ei mitaan seuranamme hiukan popi pappa. :P

Taalla hostellissa saadimme hieman huoneasioita ja paadyimme mukavampaan huaneeseen. Illan vietimme netissa oleskellen ja iltapalaa mutustellen. Huamenna jallehen uusi paiva taalla ihanassa Lontoossa! Tanaan oli mielenkiintoinen paiva, taynna erilaisia tunteita ahdistuksesta onnellisuuteen, mukavaa :)

Mina muuten en osaa katsoa vasemmalle eiku siis oikealle! Taalla liikenne on vaarallista jos ei ymmarra mihin katsoa. Onneksi meidan torveloiden apuna ovat maahan maalatut vinkit etta "Look right" tai "look left", hihhii :)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home