footsteps in London

Thursday, April 27, 2006

koko tunneskaala -paiva

Aah, mites tama paiva alkoikaan. Herasimme siis englantilaisessa talossa Elephant and Castle- alueella (kosketus arkielamaan). Olen hyvin hammentynyt tasta kokolattiamatto- ja yksikerroksinen ikkuna- kulttuurista. Miten outoa onkaan kavella tosta vain olohuoneeseen kengat jalassa :D Onneksi ei sentaan nukuta sangyssa kenkien kanssa :P

Huristelimme bussilla Oxfordiin morjenstamaan Liisan siskoa ja veljea. Matka hurahti nopeasti hammastellessa ohilipuvia maisemia ja ihania Mineja joista yhden katolla oli Englannin lippu :D. Saavuimme tahan yliopistojen luvattuun kaupunkiin ja havaitsimme paivan kuluessa etta paikkahan on taynna kaiken sortin yliopistoja ja kirkkoja :P

Tunnelma taalla on kylla aika lailla erilainen kuin Lontoossa, on valjempaa ja rennompaa meininkia. Nattia taalla kylla on. Suunnattiin heti The Living roomiin jossa Liisan sisarukset on toissa ja yllatettiin heidat. Syotiin siella ihanaa ankkaa ja taivaallista valkosipulileipaa, ihku ihku :) Hengattiin siella tovin sitten lahdimme kaupungille ja paatimme piipahtaa Christ Churchissa tsekkaamassa Harry Potter- leffoista tutun ruokasalin. Oli oikein tunnelmallista ja mukavaa. :)

Sen jalkeen lahdimme mitapas muuta kuin shoppailemaan, mina ainakin sain kateni tayteen pussukoita, Liisa oli hillitymmalla tuulella, onnentytto. Englanti laittaa meikatyton paan sekaisin :D Shoppailun jalkeen palasimme "olohuoneeseen" ja tapasimme eraan kuuron miehen, jonka viittomisesta ymmarsimme vasyneisyytamme varmaan vain alle puolet xP Istahdimme sitten alas teelle ja siina sivussa naimme pihamaalla erittain vilkkaan rotan joka sinkoili sinne tanne. Ei jarin viihdyttava naky teen aarella :P

Lahdimme sitten kaymaan Lauran luona, jonka kamppa oli mukava ja sootti. Siella istahdimme mitapas muuta kuin teelle ^^ (Minusta on tullut kelpo englantilainen, ainakin litkin teeta heidan malliinsa ). Sitten sattui mielenkiintoinen valikohtaus, Liisan avaama Fanta alkoi pursuta sisaltoaan ulos spinklerin tavoin ja istuimme kauhusta jaykkina ja tuijotimme vain. Kun tokenimme, niin aloin vimmatusti siivota jonka seurauksena tyrkkasin leipalautaseni alassuin lattialle (huom. kokolattiamatto :P) ja kun saikahdin sita nii onnistuin tarayttamaan poytaa niin etta teemukista laikkyi yli runsaahkosti. Lopputuloksena oli kaaos jossa pyyhkimme tavaroita kuiviksi. Syvasalmen sisarukset sitten ihmettelivat miten onnistuin kehittamaan niin upean kokonaisuuden vaikka olin istunut siella vasta viisi minuuttia 0:)

Liisan kanny on kuorrutettu fantalla ja muutama muukin paikka. Kaiken huipuksi lahdettyamme Laura kuorrutti tietokoneensa kahvilla. Tarttuva tauti kyseessa ^^ Ja se Fanta oli vissiin kirottu. :P Selvittyamme episodista lahdimme tanne nettipaikkaan ja palaamme kohta Lontooseen pain. Oli ainaki mukava ja tunteikas paiva. Itse asiassa meista tuntui kuin roolimme olisivat vaihtuneet, niin merkillisesti kayttaydyimme, ihan toisenlaisesti kuin yleensa. :)

No niin, haliiiihh taas: Netta ja Liisa :)

1 Comments:

At 4:39 PM, Blogger Anna said...

"erittain vilkas rotta, joka sinkoili sinne tanne" Hauska juttu, "vilkas rotta". Olin kovasti odottanut, etta saan lukea taman paivan raportin, mutta ei yhtaan mitaan.. nyyh..

"Syvasalmen sisarukset" kuulosti niin mukavalta, kaikki suloiset pallerot siella yhdessa koolla. Niisk.. (mami on hieman tunteellisella paalla)

Jatkoa seikkailulle odottaa Mamacita

niin ja kertokaa nyt jo ihmeessa, etta kuka se oli, josta yhtena paivana kirjoititte?!

 

Post a Comment

<< Home